Διαγωνισμός ZAN Moments – 42 χρόνια ΖΑΝ Κόσμημα

Διαγωνισμός ΖΑΝ moments

Φορέστε, Στείλτε & Κερδίστε

Γιορτάζουμε 42 χρόνια μαζί σας και σας κάνουμε ένα πολύτιμο δώρο!

Ακολουθήστε τα βήματα όπως περιγράφονται στα κοινωνικά μας δίκτυα και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το χειροποίητα Σκουλαρίκια της φωτογραφίας από την συλλογή ΖΑΝ “Μινωίτισσα” από χρυσό 14 καράτια.

«Μινωίτισσα» Χειροποίητα χρυσά σκουλαρίκια

470.00

Το μέταλλο μιμείται τις μπούκλες των μαλλιών μιας αρχαίας Μινωίτισσας. Ζεύγος χειροποίητα χρυσά σκουλαρίκια από την ομώνυμη συλλογή.

Η Μινωίτισσα ήταν μια γυναίκα ελεύθερη, όμορφη, υπερήφανη. Είχε έναν μοναδικό τρόπο να ισορροπεί ανάμεσα στο διαιωνιστικό της καθήκον και τη σαγηνευτική θηλυκότητά της. Γυναίκα τόσο δυναμική όσο και ο σημερινός της απόηχος.

Χρυσός 14καράτια, σε ματ φινίρισμα. Μήκος 8cm.

Λιτά, αλλά πολύ εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια! Φορέστε τα και οραματιστείτε!
Ξεκλειδώστε από μέσα σας την υπερηφάνεια και την ομορφιά μιας Μινωίτισσας.

Κωδικός προϊόντος: SK86Z Κατηγορία: Xρειάζεστε βοήθεια; Kαλέστε μας στο 2810225796 ή στείλτε μας email στο [email protected]
Διαβάστε περισσότερα

Βήματα διαγωνισμού

  • Ανεβάστε σε δημόσια δημοσίευση, μια φωτογραφία στα κοινωνικά μας δίκτυα, φορώντας ένα κόσμημα ΖΑΝ που έχετε αποκτήσει από το κατάστημά μας
  • Χρησιμοποιήστε στη δημοσίευση σας το hashtag #ZANmoments
  • Κάντε like στην σελίδα μας ΖΑΝ Κόσμημα [zan.jewels] ή follow στο Instagram λογαριασμό μας ΖΑΝ Κόσμημα [zan.jewels]
Καλή τύχη σε όλους!

Όροι διαγωνισμού

Η εταιρία διοργανώνει διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της, όπου και καλεί τους χρήστες να δηλώσουν συμμετοχή με τους όρους που αναγράφονται στην ανάρτησή της. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 15/11/2019 έως και την Τρίτη 14/01/2020.

Θα αναδειχθεί ένας τυχερός και το δώρο του διαγωνισμού θα είναι ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια από χρυσό 14 καράτια από την συλλογή ΖΑΝ “Μινωίτισσα”. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα ΖΑΝ στο Ηράκλειο, διεύθυνση: Καντανολέων 10. Η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα και κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας έως την Παρασκευή 17/01/2020. Στην λήξη του διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Για την ανάδειξη του νικητή, θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης.

Η διοργανώτρια θα επικοινωνήσει με τον νικητή διαδικτυακά ή/και τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή. Ο νικητής του διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα να ορίσει υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη του δώρου ούτε και να ζητήσει την ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας και των κοινωνικών της δικτύων το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίνουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση.

Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα.

Ρητή Δήλωση – Συγκατάθεση

Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι του ΖΑΝ Κόσμημα. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:
  1. η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της διοργανώτριας
  2. δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου
  3. δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου
  4. ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία με σκοπό την εξυπηρέτηση του διαγωνισμού
  5. παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, χωρίς την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου καθ’ όλη τη διάρκειά του διαγωνισμού. Η διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.
Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail στο [email protected].