Επιστροφές

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του, και να του επιστραφούν τα χρήματα χωρίς επιβάρυνση στις εξής περιπτώσεις:

 • εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί
 • εφόσον ΔΕΝ αφορά σε προϊόν για το οποίο έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία, όπως για παράδειγμα βέρες, ή μετατροπές ή προϊόν που δεν υπάρχει στο κατάλογο μας

Δικαίωμα αλλαγής.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων που παρήγγειλε, να ζητήσει την αλλαγή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας του, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 5€. Η άσκηση του δικαιώματος αλλαγής από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον:

 • Αφορά σε προϊόν για το οποίο ΔΕΝ έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία, όπως για παράδειγμα βέρες, ή μετατροπές ή προϊόν που δεν υπάρχει στο κατάλογο μας.
 • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ορολογιών και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.
 • Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο οι ετικέτες του προϊόντος.
 • Tο προϊόν επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσης) και στην αρχική του συσκευασία.
 • Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση και αυτό και τα έντυπα που τυχόν το συνοδεύουν.
 • Ο καταναλωτής πρέπει να αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη αλλαγή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Εκτέλεση λανθασμένης παραγγελίας

Σε περίπτωση εκτέλεσης λανθασμένης παραγγελίας ή πραγματικού ελαττώματος του προϊόντος, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή:
α) επισκευή του προϊόντος ή
β) αντικατάστασή του ή
γ) υπαναχώρηση από την πώληση, εφόσον:

 • Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται είδος άλλο από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν.
 • Ο καταναλωτής επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 2810225796 ή στο mail
  [email protected], προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.
 • Εφόσον πρόκειται για προϊόν, που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία, να μην έχει  χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας του στην κατάσταση που παρελήφθη.
 • Tο προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία.
 • Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση και αυτό και τα έντυπα που τυχόν το συνοδεύουν.
 • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες και με επιβάρυνση του καταστήματος.
 • Στην περίπτωση υπαναχώρησης, η επιστροφή των χρημάτων, γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω email για το λογαριασμό σας (IBAN), την τράπεζα στην οποία τον διατηρείτε και το όνομα του δικαιούχου, όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο. Ο δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς του επιστραφέν προϊόντος.

Παρακαλούμε και στις δυο περιπτώσεις, φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Το κατάστημα “ZAN” δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. 
Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα “ZAN” έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων.

Τα στοιχεία στα οποία αποστέλλετε τα προϊόντα είναι: 
ΖΑΝ
ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΚΑΝΤΑΝΟΛΕΩΝ 10
ΤΚ 71202
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΡΗΤΗΣ
ΤΗΛ: 2810225796

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεσή σας μέσω των τηλεφώνων 2810225796, 2810344014, μέσω e-mail στο [email protected], είτε μέσω fax στο 2810225181.